Supervisió – Assessorament Tècnic individual

L’Escola d’Acompanyament Terapèutic de Barcelona ofereix espais de supervisió individual o grupal per a professionals del món de la psicologia, així com a altres col·lectius no “psi” que treballen en  l’àmbit de l’atenció a les persones.

L’espai de supervisió permet compartir amb altres professionals situacions pròpies de la tasca que un  realitza,

Per a qualsevol informació sobre horaris, preus, els grups en funcionament o la possibilitat d’organitzar un de nou podeu adreçar-vos a escolaat.bcn@gmail.com o al telèfon 656669503.

 

Per a sol·licitar supervisió no cal que el professional estigui realitzant tasques  d’acompanyament terapèutic individual. Pot ser útil per a educadors socials en CRAE, o punt de trobada, etc., monitors en CD, HD o CO, infermers, auxiliars d’infermeria… Es pot organitzar un grup de supervisió a demanda per a un col·lectiu i àmbit d’aplicació específic.

 

 

Podeu llegir aquesta entrevista, en relació al tema de la supervisió o “assessoria tècnica” com expressa l’autor. Realitza l’entrevista José Leal a Valentín Barenblit, sota el títol: “Diálogo con Valentín Barenblit acerca de la supervisión en los Equipos de Salud Mental” (Revista de l’Associació Española de Neuropsiquiatria, vol. XIII, suplement II, 1993).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s