Acompanyament de l’acompanyant-Supervisió grupal

Terapia-grupo ref

L’Escola d’Acompanyament Terapèutic de Barcelona obre el grup de treball clínic per a professionals que desenvolupin la seva tasca en serveis comunitaris, tant públics com privats.

L’objectiu del grup es que sigui un grup de treball on es puguin compartir tant les experiències com les dificultats pròpies del treball clínic en l’entorn comunitari. També que es puguin comentar obertament noves estratègies d’abordatge possibles i que, a la vegada, serveixi de grup de referència i pertinència professional. El que hem anomenat de vegades com a grup que realitza  la funció d’ “acompanyar  l’acompanyant”.

Poden participar en el grup, a més dels que ja treballen com a acompanyants terapèutics, tots aquells professionals que treballen amb persones que presenten problemàtiques de salut mental (cas del CPI, monitors en TO, SOI, CO), de discapacitat intel·lectual, d’addiccions, de risc d’exclusió social (ja siguin infants, adolescents o gent gran),  que treballen en entitats tutelars, en punts de trobada,  CRAEs, entre d’altres, on el vincle terapèutic i el maneig de les emocions hi estiguin implicats com a elements rellevants en la seva tasca.

Característiques

El grup es mourà en un marge d’entre 6 i 8 participants com a màxim. Els professionals que es vulguin incorporar de nou, en cas de vacants, podran assistir-hi com a convidats a dues sessions, en cas de trobar-se bé en el grup verbalitzen el compromís d’assistència i passen a formar part del grup. Per a tots es manté el principi de confidencialitat.

Freqüència Quinzenal
Possibilitats horàries  dilluns de 20:00 a 21:30
Inici 31 d’agost de 2015
Preu 20 € mensuals

Recomanem als professionals que s’apropen per primera vegada a la teoria de l’acompanyament terapèutic la lectura del llibre: Acompañamiento Terapéutico en España de la Editorial Grupo 5. (Madrid 2012).

Els interessats podeu posar-vos en contacte per correu electrònic a escolaat.bcn@gmail.com o al telèfon 656669503

 

Gràcies per el vostre interès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s